FAQ

Farveblind-6.jpg

Find vores medlemsportal her. I medlemsportalen kan du booke lokaler og nøgler, rette dine stamdata hvis du f.eks. skal flytte samt se dine opkrævninger og din betalingshistorik

Indmeldelse

For at blive medlem af foreningen skal du komme til et af vores infomøder - se mere her: Bliv medlem


Åbningstider

Musikbunkeren er døgnåben hele året rundt.
Der er fast bemanding tirsdag-torsdag kl. 17-21 og derudover efter behov.


Øvelokaler og booking

Musikbunkeren råder over 13 øvelokaler af varierende størrelse. Som medlem får man tildelt et lokale, i samråd med medarbejderne, der passer til dit behov. Du deler dit lokale med andre medlemmer. Musikbunkeren har et online bookingsystem hvor alle aktive medlemmer kan booke tid i deres lokale. Vi har ingen begrænsning på antal eller varigheden af bookinger. Typisk aftaler man dog indbyrdes med de øvrige brugere af lokalet. Du får en e-mail med din kode og medlemsnummer, når du melder dig ind. 


Gear

I Musikbunkeren medbringer du dine egne instrumenter. Foreningen stiller et PA-anlæg til rådighed, men forstærkere, trommesæt, keyboards, guitarer, basser, mikrofoner, kabler, m.m tager du selv med. Du behøver ikke slæbe dit grej frem og tilbage hver gang du øver - du kan sagtens have sine instrumenter stående i øvelokalet og vi har en dejlig tradition for, at man holder fingrene fra hinandens grej. Vi har desuden et baggearslokale, fuldt udstyret med trommesæt, guitar og basforstærkere, mikrofoner mm. 
 


Forsikring

Opbevaring af gear og instrumenter er på eget ansvar. Vi anbefaler dig at forsikre dit udstyr. Tjek først om din normale indboforsikring dækker og ellers formidler vi kontakt til Organisationen af Rytmiske Amatørmusikere hvor vi har mulighed for at tilbyde en billig instrumentforsikring til vores medlemmer. 
Mere info her: bit.ly/1Pnw6xY


Priser

Der findes 3 typer medlemskab:

  • Aktivt medlemskab for brugere (mellem 15 og 25 år). Pris: 200 kr. om måneden, samt 250 kr. i årskontingent. Du har adgang til et øvelokale, studiet og alle arrangementer og fællesaktiviteter i Musikbunkeren.

  • Årsmedlemsskab (under 25 år). Pris: 250 kr. årligt. Du har adgang til alle arrangementer og
    fællesaktiviteter i Musikbunkeren.

  • Støttemedlem (over 25 år). Pris: 250 kr. årligt. Du har gratis adgang til vores offentlige arrangementer. 


Studie

Musikbunkeren har et fælles lydstudie, som er tilgængeligt for alle aktive medlemmer, såfremt at man har gennemgået en studie-kørekort-kursus.


Udmeldelse

Musikbunkeren har én måneds opsigelse til den første i måneden. Det betyder, at hvis du siger op i dag, gælder din udmeldelse fra udgangen af næste kalendermåned. Din udmeldelsesdato vil således altid være den sidste dag i en måned. 

Se nedenstående eksempler: 

Eks. 1: Hvis du udmelder dig d. 22. februar 2015 træder din udmeldelse i kraft fra 31. marts 2015. 
Eks. 2: Hvis du udmelder dig d. 4. august 2015 træder din udmeldelse i kraft fra 30. september 2015. 

Du betaler månedskontingent indtil din udmeldelse er trådt i kraft. Månedskontingentet opkræves automatisk som hidtil via PBS/Nets. Når den sidste betaling er gennemført, stopper opkrævningerne automatisk, og du behøver ikke foretage dig yderligere mht. din PBS/Nets-aftale. 

Manglende betaling betragtes ikke som en opsigelse!

Dette skal du foretage dig inden din udmeldelse træder endelig i kraft:
1. Send en mail til gentoftemusikbunker@gmail.com hvor du meddeler os din opsigelse. Husk dit fulde navn og meget gerne lokale nummer. Vi tager ikke imod mundtlige eller telefoniske opsigelser.
2. Senest på din udmeldelsesdato skal du sørge for at tømme lokalet for dit gear. Herefter er dit medlemsskab i praksis ophørt.
3. Afmeld/slet din Musikbunkeren PBS-aftale hos din bank. Det kan du gøre via netbank eller ringe til dem. Vi opkræver ikke mere herfra. Men det er sikrest at afmelde/slette aftalen helt. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kontoret.