Let's frolic through the garden!.png

Lift-Off 2019

Lift-Off er et gratis tilbud for unge musikere i alderen 13-18 år, som gerne vil spille i band og lave deres egen musik. Man kan tilmelde sig som band eller som en enkeltperson. Tilmelder man sig som enkeltperson, forsøge vi at sætte dig sammen med andre i samme aldersgruppe, der gerne vil komponere og spille musik i samme stil som dig.

Når man bliver medlem af et band, så bliver man tildelt en fast ugentlig øvetid på 2 timer, hvor der vil være en banddoktor tilknyttet, som hjælper med alt fra det musikalske til det tekniske, udtryk, branche kendskab mv. - det er meget individuelt, hvad hvert enkelt band har behov for, og det tilpasser vi os.

En stor del af vores filosofi er, at det er vigtigt at komme ud og spille sin musik for et publikum. Vi arrangerer derfor koncerter, ligesom vi har mange samarbejdspartnere, der efterspørger unge bands. Det giver bare rigtig meget at komme ud med musikken!

Hvad tilbyder vi?

  • Professionel vejledning til at skrive din egen musik sammen med dit band i to timer om ugen (tirsdag eller onsdag)

  • Et stærkt fællesskab med andre unge musikere, som hjælper og bakker hinanden op i øvelokalet og til jeres koncerter

  • Koncerter arrangeret af Lift-Off sammen med andre Lift-Off bands

  • Studieindspilninger af jeres musik

  • Mulighed for at blive medlem i danmarks bedste musikfællesskab: Musikbunkeren i Gentofte

  • Tilmeld dig som band eller enkeltperson.

Hvem kan være med?

Alle unge musikere mellem 13-18 år.
Vi forventer, at du allerede spiller et instrument, laptop eller synger, men du behøver ikke være verdensmester.
Man tilmelder sig som enkeltperson eller band.
Tilmelder man sig som enkeltperson, forsøge vi at sætte dig sammen med andre i samme aldersgruppe, der gerne vil komponere og spille musik i samme stil som dig.


Hvornår og Hvor?

Den faste undervisning foregår enten tirsdag eller onsdag kl. 15.30-17.30 i Musikbunkeren i Gentofte, Jægersborg Allé 111, 2820 Gentofte.
Første gang er d. 8. eller 9. januar 2019.

Kalender:

Uge 2-6: Bandcoaching
Uge 7: Vinterferie (ingen undervisning)
13. marts: Koncert i Musikbunkeren
Uge 8-15: Bandcoaching
Uge 16: Påskeferie (ingen undervisning)
Uge 17-22: Bandcoaching
25. maj: Koncert på Gentofte Musikfestival

Undervisere

Astrid Cordes
Jeg er den ene halvdel af duoen Shy shy shy, som lige nu er aktuelle med en lille håndfuld sange inklusiv titelnummeret til den nye DR3 serie ”Doggystyle”. Siden 2014 har vi spillet på et hav af scener i ind- og udland, bl.a. SPOT Festival (DK), Roskilde Festival og MS Dockville (DE). Jeg er meget optaget af at bygge universer op i min musik og fokuserer på at fortælle historier gennem ord, melodier, rytmer og akkorder.

Morten Kærup Thusgaard
Jeg er uddannet musiker og musikpædagog fra Det Jyske Musikkonservatorium. Et af mine kernepunkter som bandcoach er, at skabe en tryg grobund for succesoplevelser og dermed afsæt til at turde “eksperimenterer” og udfolde kreativitet. Jeg er som musiker aktuel i jazzorkestret I Think You’re Awesome og Folk/pop bandet Kites and Komets. Derudover arbejder jeg som producer og sangskriver. Jeg har spillet koncerter i både ind- og udland, og haft flere singler på P3 og P4.

Daniel Broman
Jeg er uddannet sanger fra det rytmiske musikkonservatorium og fusker på trommer, guitar, bas og klaver. Jeg er et udpræget band menneske og har været igennem de fleste genrer og stilarter, fra hip hop til rock. De sidste 15 år har mit primære virke været som forsanger og sangskriver i mit ska/reggae band Babylove and the van Dangos. Vi har udgivet 6 studio albums og spillet over 500 koncerter i 22 lande. I min undervisning fokuserer jeg på at finde det enkle og ærlige i sangskrivning og at alle i bandet lærer at arbejder sammen for sangens bedste.

Koster det noget?

Nej, Lift-Off 2019 er gratis for deltagerne.


Lift-Off arrangeres af Musikbunkeren i Gentofte, Gentofte Musikskole og Ung Fritid Gentofte og støttes af Kulturpuljen i Gentofte Kommune.

Hvis du har spørgsmål til Lift-Off 2019 er du meget velkommen til at kontakte Magnus Jochumsen, leder af Musikbunkeren, på mlj@gentofte.dk eller 23417027.


Tilmelding til Lift-Off 2019

Deadline for tilmelding er torsdag d. 20.12. og du får svar på din tilmelding fredag d. 21.12.

Band eller enkeltperson? *
Tilmelder du dig som band eller enkeltperson
Hvilken dag ønsker du at gå til Lift-Off? *
Du behøver ikke at have indspillet musik for at være med i Lift-Off, men hvis du har vil vi meget gerne høre det.
http://
Har du f.eks. kammerater du gerne vil spille med? Får du først fri kl. 15.25? Etc.
Bekræftelse *