Musikbunkeren i Gentofte

Danmarks bedste musikfællesskab

Medlemsskab

 
12888722_1664065883866944_8353020722290020032_o.jpg

Find vores medlemsportal her. I medlemsportalen kan du booke lokaler og nøgler, rette dine stamdata hvis du f.eks. skal flytte samt se dine opkrævninger og din betalingshistorik

Indmeld
else

 

Åbningsti
der

 

For at blive medlem af foreningen skal du kontakte os eller komme forbi i bunkeren i bemandingstiden.


Musikbunkeren har fra august til og med oktober døgnåbent på forsøgsbasis. Går det, som forventet godt, bliver det permanent. 

Der er bemandet tirsdag-torsdag kl. 17-21 og søndag kl. 13-19.


Øvelokaler og booking
 

Musikbunkeren råder over 13 øvelokaler af varierende størrelse. Som medlem får man tildelt et lokale, i samråd med medarbejderne, der passer til det behov man har. Man deler sit lokale med andre medlemmer.
Musikbunkeren har et online bookingsystem hvor alle aktive medlemmer kan booke tid i deres lokale. Vi har ingen begrænsning på antal eller varigheden af bookinger. Du finder din kode og medlemsnummer i den modtagede mail ved indmelding. Typisk aftaler man dog indbyrdes med de øvrige brugere af lokalet.


Gear

 

Forsikring

I Musikbunkeren medbringer man sine egne instrumenter. Foreningen stiller et PA-anlæg til rådighed, men forstærkere, trommesæt, keyboards, guitarer, basser, mikrofoner, kabler, m.m tager man selv med. Du behøver ikke slæbe dit grej frem og tilbage hver gang du øver - man kan sagtens have sine instrumenter stående i øvelokalet og vi har en dejlig tradition for, at man holder fingrene fra hinandens grej.
Vi har desuden et baggearslokale, fuldt udstyret med trommesæt, guitar og basforstærkere, mikrofoner mm. 
 


Opbevaring af gear og instrumenter er på eget ansvar. Vi vil altid anbefale dig at dit udstyr er forsikret. Tjek først om din normale indboforsikring dækker og ellers formidler vi kontakt til Organisationen af Rytmiske Amatørmusikere hvor vi har mulighed for at tilbyde en billig instrumentforsikring til vores medlemmer. 
Mere info her: bit.ly/1Pnw6xY


Priser

Der findes 3 typer medlemskab:

·       Aktivt medlemskab for brugere mellem 15 og 25 år. Pris: 200 kr. om måneden, samt 250 kr. i
årskontingent. Du har adgang til et øvelokale, studiet og alle arrangementer og fællesaktiviteter i Musikbunkeren.
·       Årsmedlemsskab (under 25 år). Pris: 250 kr. årligt. Du har adgang til alle arrangementer og
fællesaktiviteter i Musikbunkeren.
·       Støttemedlem over 25 år. Pris: 250 kr. årligt. Du har gratis adgang til vores offentlige arrangementer. 

Studie


Musikbunkeren har et fælles lydstudie, som er tilgængeligt for alle aktive medlemmer, såfremt at man har gennemgået en studie-kørekort-kursus.


Udmeld
else

Musikbunkeren har én måneds opsigelse til den første i måneden. Det betyder, at hvis du siger op i dag, gælder din udmeldelse fra udgangen af næste kalendermåned. Din udmeldelsesdato vil således altid være den sidste dag i en måned. 
Se nedenstående eksempler: 
Eks. 1: Hvis du udmelder dig d. 22. februar 2015 træder din udmeldelse i kraft fra 31. marts 2015. 
Eks. 2: Hvis du udmelder dig d. 4. august 2015 træder din udmeldelse i kraft fra 30. september 2015. 

Du betaler månedskontingent indtil din udmeldelse er trådt i kraft. Månedskontingentet opkræves automatisk som hidtil via PBS/Nets. Når den sidste betaling er gennemført, stopper opkrævningerne automatisk, og du behøver ikke foretage dig yderligere mht. din PBS/Nets-aftale. 

Manglende betaling betragtes ikke som en opsigelse!

Dette skal du foretage dig inden din udmeldelse træder endelig i kraft:
1. Send en mail til gentoftemusikbunker@gmail.com hvor du meddeler os din opsigelse. Husk dit fulde navn og meget gerne lokale nummer. Vi tager ikke imod mundtlige eller telefoniske opsigelser.
2. Senest på din udmeldelsesdato skal du sørge for at tømme lokalet for dit gear. Herefter er dit medlemsskab i praksis ophørt.
3. Afmeld/slet din Musikbunkeren PBS-aftale hos din bank. Det kan du gøre via netbank eller ringe til dem. Vi opkræver ikke mere herfra. Men det er sikrest at afmelde/slette aftalen helt. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kontoret.

 
12888722_1664065883866944_8353020722290020032_o.jpg

Om foreningen


Som medlem af Musikbunkeren får du adgang til vores fælleslokaler, fælles workshops, gratis adgang til vores koncerter mm.

Vores primære kommunikation med vores medlemmer foregår i vores Facebook-gruppe. Vær med i Facebook-gruppen her.

Foreningens vedtægter kan findes her.

Foreningens medlemsretningslinier findes her.

De seneste referater fra bestyrelsesmøder kan findes her.

Bestyrelsen

  • Emil Thiim Berner Hansen

  • Frederik Fabricius-Bjerre

  • Marius Balsløv

  • Andreas Lundquist

  • Thomas Nielsen