Back to All Events

Sangskriverværkstedet: Sangteknik workshop med vokalcoach fra SONA.

SANGSKRIVERVÆRKSTEDET – FOR OS DER SKABER MUSIK.

Sangskriverværkstedet er et kursusforløb for 15-25 årige, der skriver deres egen musik eller gerne vil igang. Det er for sangskrivere/komponister i alle genrer: singer/songwritere, rappere, elektroniske musikere, pop-, jazz- og rockmusikere. Og alt derimellem.

I løbet af 4 måneder mødes vi en gang ugentligt for at udfolde vores sangskrivning, lære af hinanden og blive udfordret med øvelser, co-writing og konstruktiv feedback - også af gæsteunderviserne Lydmor og SONA (vokalcoaching). Det hele kulminerer med en koncert med egne sange på Tjili Pop på Nørrebro den 27.11.19 og efterfølgende studieindspilninger.

Man skal være medlem af foreningen Musikbunkeren i Gentofte for at deltage. Dette koster et årskontingent på 250 kr. Man er dog meget velkommen til at komme og være med de første gange, inden man endeligt beslutter at melde sig ind.

Underviser:

Mathias Vinther Lilholt er sangskriver i elektro-pop duoen Feel Freeze, som er signet på det svenske label Icons Creating Evil Art og har radio-airplays og turnéer i både ind- og udland på CV'et. Mathias er desuden tilknyttet som Musikfaglig Medarbejder i Musikbunkeren.

12.11: Sangteknik workshop med vokalcoach fra SONA.

SONA er vokalcoachene Sophie Ziedoy og Nana Fagerberg der vil undervise os i at bruge vores stemme på en måde, der er god for vores krop, med udgangspunkt i deltagernes egne sange. Sophie og Nana er uddannede fra konservatorier og har stor erfaring i at arbejde med vokalcoaching i f.eks. X Factor og som korsangere for mange danske artister. (Rasmus Seebach, Oh Land og m.fl.)

Earlier Event: November 11
Kompositoriske Virkemidler
Later Event: November 13
Producerværkstedet: Feedback-runde