Back to All Events

Åben Workshop: Storytelling & Pressemeddelelser

𝗪𝗢𝗥𝗞𝗦𝗛𝗢𝗣: 𝗦𝗧𝗢𝗥𝗬𝗧𝗘𝗟𝗟𝗜𝗡𝗚 𝗢𝗚 𝗣𝗥𝗘𝗦𝗦𝗘𝗠𝗘𝗗𝗗𝗘𝗟𝗘𝗟𝗦𝗘𝗥
- 𝘓æ𝘳 𝘢𝘵 𝘧𝘰𝘳𝘵æ𝘭𝘭𝘦 𝘥𝘪𝘵 𝘣𝘢𝘯𝘥𝘴 𝘩𝘪𝘴𝘵𝘰𝘳𝘪𝘦.

”Hvad for noget musik laver du så?” Det spørgsmål har du eller dit band sikkert fået en del gange. Du har måske også haft svært ved præcist at forklare, hvad det er for noget musik i laver og hvad der kendetegner jer som artister?

Du er ikke alene. Det ER nemlig ret svært at sætte ord på, hvad der kendetegner både dig/jer som artist og jeres musik. Men hvis man investerer tid og kræfter i at finde de rette ord til at fortælle om sit band, så får man en meget stor gevinst ved at kunne kommunikere tydeligere og dermed skille sig ud i både musikbranchen og i lytteres navigation i ny musik. På denne workshop vil du få redskaber til at fortælle om og beskrive dig/dit band som artist så præcist og interessant som muligt.

Prøv at tænke på nogle af dine yndlingsartister. Der er sikkert nogle af dem, der har en dragende og måske mytisk fortælling. Bon Iver isolerede sig i en hytte i Wisconsin med kærlighedssorger efter et brud, og her skrev han gennembruds-albummet ”For Emma, Forever Ago.” Spice Girls samlede en hel generation af piger under ”Girl Power” sloganet. Bisse er den hyperproduktive småmaniske sangskriver, der kan finde på at optræde i kjole. MØ blev kendt som hende med fletningen, der tidligere havde været provokerende punk-kunstner, men nu slynger pop-hits ud af ærmet.

Til workshoppen kommer i til at arbejde med jeres egne projekter som cases. I løbet af to timer får i værktøjer til at finde frem til det særlige ved lige præcis jer som artister, og sætte de ord på, der fortæller om jer på en interessant måde. Vi arbejder også med pressemeddelelsen som kommunikationsform for musikere. Vi arbejder med at identificere målgruppen for jeres fortællinger og finde ud af, hvad der er vigtigt at fortælle først. Når man har en kernefortælling om sit band kan den både bruges i pressemeddelelser i forbindelse med udgivelser og PR-arbejde, men også i legatansøgninger og ansøgninger til festivaler og spillesteder. Vil du gerne nå længere ud med dit musik, så er denne workshop et rigtig godt sted at starte.

Workshoppen er åben og gratis for alle interesserede.
Vi ses den 20. august kl. 17.30-19.30 i Musikbunkeren.

Har du spørgsmål så skriv til Musikbunkeren på facebook eller kontakt musikfaglig medarbejder Mathias på mvlk@gentofte.dk

Earlier Event: August 6
Infomøde
Later Event: August 28
Åben Workshop: Backtrack