Back to All Events

Sangskriverværkstedet: Gæstelærer: Jada

  • Musikbunkeren i Gentofte 111 Jægersborg Alle Gentofte, 2820 Denmark (map)

Sangskriverværkstedet er et kursusforløb for 15-25 årige, der skriver deres egen musik eller gerne vil igang. Det er for sangskrivere/komponister i alle genrer: singer/songwritere, rappere, elektroniske musikere, pop-, jazz- og rockmusikere. Og alt derimellem.

I løbet af 4 måneder mødes vi en gang ugentligt for at udfolde vores sangskrivning, lære af hinanden og blive udfordret med øvelser, co-writing og konstruktiv feedback - også af Jada og sangcoach og sanger Sophie Ziedoy (Rasmus Seebach, Oh Land m.fl.), som begge kommer forbi som gæsteundervisere. Det hele kulminerer med en koncert med egne sange på Tjili Pop på Nørrebro den 08.05.19 og efterfølgende studieindspilninger.

Man skal være medlem af foreningen Musikbunkeren i Gentofte for at deltage. Dette koster et årskontingent på 250 kr. Man er dog meget velkommen til at komme og være med de første gange, inden man endeligt beslutter at melde sig ind.

Underviser:
Mathias Vinther er sangskriver i elektro-pop duoen Feel Freeze, som er signet på det svenske label Icons Creating Evil Art og har radio-airplays og turnéer i både ind- og udland på CV'et. Mathias er desuden tilknyttet som Musikfaglig Medarbejder i Musikbunkeren.

23.04: Gæstelærer: Jada
Jada er en af Danmarks helt nye popkometer, og hun er popstjerne på sine helt egne præmisser. Hun har taget musikscenen med storm de seneste år bl.a. på Roskilde Festival og med masser af radioairplay. I 2019 er hun nomineret til en steppeulv, spiller live til P3GULD og på årets Northside Festival. Denne dag fortæller hun om sine egne skabelsesprocesser og giver feedback til sangskriverne i Sangskriverværkstedet.