Back to All Events

AuditionDays

AuditionDays er et ORA-projekt, der giver en række håbefulde bands en mulighed for at sætte ekstra skub i karrieren. Til hver AuditionDays-arrangement spiller 3-4 bands, der efterfølgende får feedback på koncerten af et panel bestående af erfarne folk fra den danske musikbranche. Det er vores erfaring at bands, ved at få påpeget deres stærke og svage sider af vores coaches, kan arbejde mere målrettet og fokuseret mod at nå deres mål.

Grundstenen til AuditionDays blev lagt tilbage i 2006 i samspil mellem ORA og ROSA. Idéen opstod som et alternativ til de kommercielle musikkonkurrencer. Hvis man som amatørband i dag gerne vil ud og spille, vil det typisk være til en af de mange regionale eller nationale band-konkurrencer. I stedet for at gøre musik til en sport med tabere og vindere, ønsker ORA med AuditionDays at styrke alle de deltagende bands.

Bands og solister i Musikbunkeren kan ansøge via dette link: http://app.festivall.dk/application/i8TykgSXx0ahz58Lh_MUhQ/

Deadline for ansøgning er d. 1. Oktober.

Earlier Event: November 25
Kompositoriske Virkemidler