Back to All Events

Sangskriverværkstedet

Sangskriverværkstedet er for alle 15-25 årige, der skriver deres egen musik eller gerne vil igang. Vi er både singer/songwritere, rappere, elektroniske musikere og rockbands. Og alt derimellem.

I løbet af 12 uger vil du få hjælp til at udfolde din sangskrivning, lære af dine medsangskrivere og blive udfordret med øvelser, co-writing og konstruktiv feedback - også af Jacob Aksglæde (Aksglæde) og sangcoach og sanger Sophie Ziedoy (Rasmus Seebach, Oh Land m.fl.), som begge kommer forbi som gæsteundervisere. Det hele kulminerer med en koncert med egne sange på Tjili Pop på Nørrebro den 09.05.18 og efterfølgende studieindspilninger.

Man skal være medlem af foreningen Musikbunkeren i Gentofte for at deltage. Dette koster blot et årskontingent på 250 kr. Man er dog meget velkommen til at komme og være med de første gange, inden man beslutter at melde sig ind.

Underviser:
Mathias Vinther er sangskriver i elektro-pop duoen Feel Freeze, som er signet på det svenske label Icons Creating Evil Art og har radio-airplays og turnéer i både ind- og udland på CV'et. Mathias er desuden tilknyttet som Musikfaglig Medarbejder i Musikbunkeren.

Program:
22.02: Opstart
Den første gang bruger vi på at lære hinanden og vores musikalske universer at kende. Du må derfor gerne forberede følgende inden vi mødes:
1. En skitse/fremførsel/afspilning af en sang, du har skrevet eller er igang med at skrive.
2. Lidt ord om hvor er du med din sangskrivning/komposition lige nu, og hvor du godt kunne tænke dig at komme hen?

Earlier Event: February 18
Søndag i Bunkeren #1 feat. Barselona
Later Event: February 27
Nye Ører - Musikbunkerens Lytteklub