Back to All Events

AuditionDays

  • Musikbunkeren 111 Jægersborg Alle Gentofte, Hovedstaden, 2820 Denmark (map)

Denne aften præsenterer AuditionDays i samarbejde med Musikbunkeren i Gentofte livekoncerter med:
Drøm I FarverFLUGT og Magnus - Music

Bandcoaches: Anders Stig Møller (Turboweekend) og Rasmus G. Sejersen (THE PSYKE PROJECT)

Drøm i Farver
Drøm I Farver! I forskellige solnedgangsnuancer, eller flyd væk i et turquizgrønt univers. Vi forsøger at give vores bud på hvordan man kan spille en farve, og bevæger os godt rundt i farvespekteret, dog bundet sammen af et atmosfærisk funky groove og en karakteristisk sjælfuld vokal. Målet er at få lytteren til at drømme og danse synkront. 
www.facebook.com/DroemIFarver

FLUGT
FLUGT består af 4 drenge med en fælles passion for alternativ pop og R'n'B. Vi får vores inspiration fra nogle af de spirende kunstnere herhjemme som f.eks. Blaue Blume, Liss og Chinah. Rent genremæssigt trækker vibåde på jazzen, men finder også inspiration i den elektroniske musik.
www.facebook.com/flugtband
Lyt: www.soundcloud.com/flugt

Magnus Tempels
Magnus Tempels er en sing a songwriter, hvis numre tager inspiration i alt fra folk til bossanova. Med fokus på sine egne oplevelser og tanker tager Magnus Tempels dig med ind i hans univers med personlige tekster og groovy guitarspil.
www.facebook.com/MTS001
Lyt: www.soundcloud.com/magnus-tempels-sandfeld/sets/garden-house-session

Earlier Event: November 9
Sangskriverværkstedet Live @ Tjili Pop
Later Event: December 11
Åben Scene & Julegodter